Geroosterde aardappel als topping voor plaatpizza
Puur Italië op een pizza met deze heerlijke al forno aardappelen en ons Italiaans gebraad, verras je gasten en jezelf met deze pure smaken.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Puur Italië op een pizza met deze heerlijke al forno aardappelen en ons Italiaans gebraad, verras je gasten en jezelf met deze pure smaken.
Een smakelijke lauwwarme carpaccio voor de koudere dagen. Deze keer garen we het vlees low & slow met heerlijke herfstsmaken en kiezen we voor een stuk met wat meer vet voor extra smaak, namelijk een ribeye.
Na onze jaarlijks stop in Zwitserland op weg naar Italië, leek het me wel eens leuk een echte klassieker van de bergen op de bbq te bereiden. Een heerlijke malse schnitzel met kruidensalade als kwinkslag naar de alpenbloemen valleien en de heerlijke kruiden in onze panko zullen je doen denken aan de ricolasnoepjes ;-) . Deze dagelijkse kost is heerlijk en gemakkelijk te bereiden. Een verrassing voor iedereen.
Een plaatpizza maken & beleggen is een leuke familieactiviteit. Laat je creativiteit (en die van je kids) de vrije loop en geniet van een heerlijk eindresultaat. Deze pizza wordt volgens de directe methode gemaakt en kan worden bereid in je kamado BBQ of pizzaoven. Geniet ervan!
Steak tussen een broodje? Dat klinkt goed! Ontdek via dit recept hoe je je vlees klaarmaakt voor een heerlijk sappig resultaat. De aubergine kaviaar en gekonfijte tomaatjes maken het helemaal af.