Pinsa Romana
Pinsa Romana een hoog gehydrateerd deeg op basis van rijst, tarwe, sojameel en zuurdesem wat 72 u in moet rijpen. Klinkt als muziek in de oren als je het mij vraagt. Let's do this.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Pinsa Romana een hoog gehydrateerd deeg op basis van rijst, tarwe, sojameel en zuurdesem wat 72 u in moet rijpen. Klinkt als muziek in de oren als je het mij vraagt. Let's do this.
Pasta Pici, een typische pasta uit Toscane. Het is eigenlijk net zoals spaghetti maar dan veel dikker, gemakkelijk te bereiden en heeft een heerlijke bite door zijn dikke slierten. Geniet van deze vegetarische variant op de bbq.
Een smakelijke lauwwarme carpaccio voor de koudere dagen. Deze keer garen we het vlees low & slow met heerlijke herfstsmaken en kiezen we voor een stuk met wat meer vet voor extra smaak, namelijk een ribeye.
Waar doet de combinatie van tomatensap en wodka je aan denken? Bloody Mary natuurlijk! Ontdek in dit recept hoe je het kan combineren met mosselen op de BBQ.
Aspegres op de barbecue, een ware delicatesse! We toveren een klassieker om tot een ware barbecuebom zonder afbreuk te doen aan de smaak van dit witte goud!