Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Pinsa Romana

Pinsa Romana Pinsa Romana een hoog gehydrateerd deeg op basis van rijst, tarwe, sojameel en zuurdesem wat 72 u in moet rijpen. Klinkt als muziek in de oren als je het mij vraagt. Let's do this.

Lauwwarme carpaccio van gerijpte ribeye

Lauwwarme carpaccio van gerijpte ribeye Een smakelijke lauwwarme carpaccio voor de koudere dagen. Deze keer garen we het vlees low & slow met heerlijke herfstsmaken en kiezen we voor een stuk met wat meer vet voor extra smaak, namelijk een ribeye.

Bloody Mary Mosselen

Bloody Mary Mosselen Waar doet de combinatie van tomatensap en wodka je aan denken? Bloody Mary natuurlijk! Ontdek in dit recept hoe je het kan combineren met mosselen op de BBQ.

In hooi gerookte asperges

In hooi gerookte asperges Aspegres op de barbecue, een ware delicatesse! We toveren een klassieker om tot een ware barbecuebom zonder afbreuk te doen aan de smaak van dit witte goud!