Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Sushi Sandwich

Sushi Sandwich Ben je ook zo'n fan van sushi, maar zie je op tegen de lange en ingewikkelde bereidingswijze? Probeer dan deze sushi sandwich met warmgerookte zalm. Na het heerlijk roken en voorbereiden van alle ingrediënten kun je genieten van de authentieke sushi smaken zonder de complexe technieken.

Burrito met rundgehakt of avocado

Burrito met rundgehakt of avocado Duik in de levendige smaken van Mexico met onze verrukkelijke Mexicaanse Rundvlees Burrito! In dit gerecht combineren we sappig, perfect gekruid rundvlees met aromatische rijst en hartige bonen “Frijoles”. Elke hap wordt verder verrijkt met onze zelfgemaakte salsa, een frisse explosie van rijpe vleestomaten, knapperige sjalotten en pittige jalapenos. Voeg daarbij een royale laag van onze fluweelzachte guacamole, en je krijgt een smaakervaring die echt onvergetelijk is. Wanneer je je tanden in onze burrito zet, komt elke laag van smaken en texturen prachtig samen, waardoor je een smaakexplosie ervaart die je niet snel zal vergeten.

Ps: We bieden ook een vegetarische variant van onze burrito aan waarbij het rundsvlees wordt vervangen door avocado.

BBQ springrolls & dipsausjes

BBQ springrolls & dipsausjes Geniet van deze verfrissende Vietnamese springrolls. Ze zijn beschikbaar in zowel een vegetarische variant, als een variant met vis of vlees - er is voor elk wat wils.
Je kunt deze springrolls maken als een hapje, voorgerecht of hoofdgerecht. Aarzel vooral niet om zelf te variëren met heerlijke BBQ-vullingen.
Pulled pork, pulled beef, gerookte zalm,... je kan eindeloos variëren deze heerlijk knapperige rolletjes.

Voorjaarsrisotto met pieterman

Voorjaarsrisotto met pieterman De pieterman is een vissoort die voorkomt in de Noordzee en in de Middellandse Zee. De vis is te herkennen aan zijn lange, slanke lichaam en zijn vrij grote kop en mooie groen bruine kleur. de pieterman is een smakelijke vis met stevig, wit vlees. Het kan worden bereid op verschillende manieren, waaronder bakken, grillen of stoven. Uiteraard gaan wij deze mooi bakken op het vel op de speksteen of nieuwe karbonsteel pan van Kamado Joe

Zalmtartaar gerookt op olijfhout

Zalmtartaar gerookt op olijfhout Verwen jezelf en je gasten met deze klassieke zalmtartaar omgetoverd tot een eigentijdste topper. Zalm, olijfhout, gepocheerde eieren en een hollandaise saus, wat wil eenmens nog meer!