Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Pumpkin spiced bbq mocktail

Pumpkin spiced bbq mocktail

Ontwaak je smaakpapillen met de ultieme bbq-herfstmocktail! Laat je verleiden door de rijke smaken van gegrilde pompoen, verweven met specerijen en citroen, en bekroond met een vleugje kaneel en tijm. Wie zei dat je alcohol nodig had voor een luxueuze drinkervaring?

Pumpkin spiced bbq cocktail

Pumpkin spiced bbq cocktail

Duik in de herfst met onze BBQ-geroosterde pompoencocktail. Gemengd met een aromatische kruidensiroop en afgewerkt met een vleugje rum. Het ultieme drankje voor knusse avonden

Orecchiette met ricotta, broccoli, spinazie en pecorino

Orecchiette met ricotta, broccoli, spinazie en pecorino

Hier kwam de inspiratie uit Bari, de hoofdstad van Puglia, staat bekend als de geboorteplaats van de Orecchiette pasta. Deze overheerlijke pasta, boordevol gezonde groene groenten, is een aanrader voor iedereen. Vlees zal je zeker niet missen, dankzij de volle en rijke smaken van de gebruikte kazen.

Lamsbout low & slow met citroen, venkel, olijven en geroosterde aardappelen

Lamsbout low & slow met citroen, venkel, olijven en geroosterde aardappelen

Italië, Matera, James Bond en vlees – voor een kok klinkt dat als muziek in de oren! Na mijn bezoek aan Matera, waar James Bond een spectaculaire actiescène opnam voor de film 'No Time to Die', voelde ik me geïnspireerd. Zijn bekende voorliefde voor vlees en die iconische cocktail, de Martini extra dry, brachten me op een idee. Dit vleesgerecht, gecombineerd met die martini, is de perfecte combinatie. En natuurlijk, zoals Bond het zou zeggen: 'Shaken, not stirred'.

Pasta met een saus van geroosterde aubergine en amandelen

Pasta met een saus van geroosterde aubergine en amandelen

In de Italiaanse keuken draait het vaak om de puurheid en kwaliteit van ingrediënten. Bij dit gerecht komen die kwaliteiten prachtig naar voren. De rokerige smaak van de zacht gegrilde aubergine vermengt zich perfect met de zoetheid van rijpe tomaten. Voeg daarbij het verleidelijke aroma van licht geroosterde amandelen, en je hebt een smaakpalet dat je rechtstreeks naar het zonnige Italië transporteert. Het is een hemelse smaaksensatie, die de eenvoud en rijkdom wat je van de Italiaanse keuken mag verwachten