Neem een culinaire reis naar Spanje en laat je zintuigen prikkelen door de authentieke smaak van deze gegrilde en gerijpte ribeye uit Galicië. Dit vlees, afkomstig van runderen die vrij hebben gegraasd op de weelderige groene weilanden van Galicië, heeft een onmiskenbare rijkdom en diepte van smaak die alleen kan worden verkregen door zorgvuldige rijping.
Het rijpingsproces zorgt voor een diepere, meer geconcentreerde smaak, terwijl het de structuur van het vlees verzacht voor een ongelofelijke malsheid. Bij het grillen op de barbecue komt de echte magie tot leven: terwijl het oppervlaktevet knapperig wordt, blijft de binnenkant sappig en roze.
Het vlees wordt vergezeld met onze oosterse jonge prei, licht gegrild om hun subtiele zoetheid naar boven te brengen en ze worden op smaak gebracht met een blend van Oosterse specerijen. Deze voegen een opwindend contrast toe aan het rijke profiel van de ribeye.
Het resultaat is een harmonieuze combinatie van smaken, texturen en aroma's die je zullen vervoeren naar de groene heuvels van Galicië.
Deze Griekse Pulled Chicken is een heerlijke combinatie van verschillende smaken en texturen. De malse stukjes kippendij worden eerst rijkelijk gekruid, vervolgens gerookt en ten slotte langzaam gegaard tot ze heerlijk sappig en mals zijn. Wat de salade zo bijzonder maakt is de toevoeging van de zoete, sappige, gemarineerde watermeloen, de krokante pistachenoten, de hartige feta. Dit tezamen vormt een perfect balans voor een sappige, rijke en frisse salade. Het zorgt bovendien ook voor een speelse textuur waardoor elke hap naar meer smaakt.
Dus waar wacht je nog op? Steek je BBQ aan, verzamel alle ingrediënten en ontdek samen met ons meer over de frisse en hartige smaken van de Griekse keuken.
Ontdek de heerlijke smaken van de Thaise keuken met dit verleidelijke recept. Gepekelde plakjes buikspek met een pittige, aromatische saus en krokante aardappelschijfjes. Dit recept is perfect voor liefhebbers van zowel exotische, kruidige smaken als van de Kamado BBQ. De prik nam pla-saus is een perfecte balans van vissaus, limoensap, knoflook, look, chilipepers en koriander. De combinatie van pittig, zout, zuur en zoet zorgt voor een smaakexplosie bij elke hap.
Ben jij een avontuurlijke (hobby)kok of iemand die graag nieuwe gerechten wilt uitproberen of eerder een liefhebber van de Thaise keuken? Dan zal deze buikspek prik nam pla je zeker bekoren.
Geniet van deze verfrissende Vietnamese springrolls. Ze zijn beschikbaar in zowel een vegetarische variant, als een variant met vis of vlees - er is voor elk wat wils.
Je kunt deze springrolls maken als een hapje, voorgerecht of hoofdgerecht. Aarzel vooral niet om zelf te variëren met heerlijke BBQ-vullingen.
Pulled pork, pulled beef, gerookte zalm,... je kan eindeloos variëren deze heerlijk knapperige rolletjes.
"'Presa steak' is het beste stukje uit de nek van het rund. Het heeft een prachtige marmering en is vol van smaak. De steak heeft een mooie stevige structuur die uiteindelijk smelt in je mond. Loopt het water je al in de mond?
Probeer deze presasteak dan zeker eens uit."