De pieterman is een vissoort die voorkomt in de Noordzee en in de Middellandse Zee. De vis is te herkennen aan zijn lange, slanke lichaam en zijn vrij grote kop en mooie groen bruine kleur. de pieterman is een smakelijke vis met stevig, wit vlees. Het kan worden bereid op verschillende manieren, waaronder bakken, grillen of stoven. Uiteraard gaan wij deze mooi bakken op het vel op de speksteen of nieuwe karbonsteel pan van Kamado Joe
Texel Lamsvlees, een van de beste soorten lams wat er bestaat volgens mij. Mooi bleek van kleur en vol met smaak. We kiezen deze keer voor de schouder waar we een rollade van maken en langzaam garen voor een sappig en botermals eindresultaat.
Ook een burger lover? Dan zal deze sappige lamsburger met een salade van asperges je zeker smaken. We kiezen voor Texellam, (h)eerlijk vlees van onze noorderburen.
Verwen jezelf en je gasten met deze klassieke zalmtartaar omgetoverd tot een eigentijdste topper. Zalm, olijfhout, gepocheerde eieren en een hollandaise saus, wat wil eenmens nog meer!
Longhaas, hangersteak, kraai,... dit prachtige stukje vlees heeft tal van namen. Het ligt net boven de bavette en en onder de filet pure, het zit boordevol smaak is grof van structuur en botermals als het juist bereid wordt. We serveren het deze keer met bloemkoolwings.