Een sappig stukje vlees op de BBQ, klinkt goed toch? Probeer dan zeker eens deze rollade. Een rollade is een opgerold stukje vlees dat samengehouden wordt d.m.v. kooktouw. Het ziet er meteen feestelijk uit! In dit recept geven we er nog een extra touch aan dankzij de pesto.
De smaak van skrei is gewoonweg geweldig! Voeg daar wat scheldpdieren, grijze garnalen en een sausje aan toe & je hebt een topgerecht. Bovendien oogt dit fantastisch. Je gast, of gasten, zullen gegarandeerd onder de indruk zijn.
In dit recept gebruik ik gebrande prei als extra toevoeging, lekker lokaal! Lees hieronder hoe je aan de slag gaat.
Dit wildgerecht is één van de toppers uit onze BBQ-workshops. De verschillende technieken die we gebruiken in dit recept zorgen voor de ultieme smaakbeleveing! Geniet van een heerlijke barbecuesessie dankzij de stappen hieronder.
Heerlijk genieten tijdens de koudere dagen met dit heerlijke Italiaans varkensgebraad! Een gerecht dat altijd past: zowel voor een gewone doordeweekse dag als voor een speciale feestdag.
Pinsa Romana een hoog gehydrateerd deeg op basis van rijst, tarwe, sojameel en zuurdesem wat 72 u in moet rijpen. Klinkt als muziek in de oren als je het mij vraagt. Let's do this.