Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Bistecca Fiorentina reverse sear

Bistecca Fiorentina reverse sear Bistecca Fiorentina is toch wel een van de bekendste vleesgerechten uit Italië. In dit recept gaan we voor een reverse sear methode waardoor het vlees mooi gelijkmatig kan garen. We kruiden het vlees met peper, zout en borstelen regelmatig met een busseltje van tijm en rozemarijn gewenteld in olijfolie en werken af met fijngehakte salie.

Plaatpizza met een biga (extra luchtig, extra smaak)

Plaatpizza met een biga (extra luchtig, extra smaak) Deze keer maken we een plaatpizza met een voordeeg "biga". Dit doen we voor een extra smaakvol en superluchtig resultaat. Voor de toppings heb ik me laten inspireren door de indrukken uit onze reis naar Firenze.
Maak er een smakelijk resultaat van.

Lauwwarme carpaccio van gerijpte ribeye

Lauwwarme carpaccio van gerijpte ribeye Een smakelijke lauwwarme carpaccio voor de koudere dagen. Deze keer garen we het vlees low & slow met heerlijke herfstsmaken en kiezen we voor een stuk met wat meer vet voor extra smaak, namelijk een ribeye.

Traag gegaarde octopustentakels

Traag gegaarde octopustentakels De Middellandse zee op je bord: we gaan deze keer aan de slag met octopustentakels. Vaak een taai boeltje, maar met deze bereiding een botermalse versie. Laat het smaken!