Een sappig stukje vlees op de BBQ, klinkt goed toch? Probeer dan zeker eens deze rollade. Een rollade is een opgerold stukje vlees dat samengehouden wordt d.m.v. kooktouw. Het ziet er meteen feestelijk uit! In dit recept geven we er nog een extra touch aan dankzij de pesto.
De smaak van skrei is gewoonweg geweldig! Voeg daar wat scheldpdieren, grijze garnalen en een sausje aan toe & je hebt een topgerecht. Bovendien oogt dit fantastisch. Je gast, of gasten, zullen gegarandeerd onder de indruk zijn.
In dit recept gebruik ik gebrande prei als extra toevoeging, lekker lokaal! Lees hieronder hoe je aan de slag gaat.
Op zoek naar een fenomenaal dessert? Zoek niet verder! Voor dit gebak zullen de mensen staan popelen rond de BBQ. Een krokante bodem, met een heerlijk zachte binnenkant van ijs en rood fruit, omhuld door gebakken merengue. Moet ik meer zeggen? ;) Ontdek snel hoe je dit thuis klaarmaakt!
Dit wildgerecht is één van de toppers uit onze BBQ-workshops. De verschillende technieken die we gebruiken in dit recept zorgen voor de ultieme smaakbeleveing! Geniet van een heerlijke barbecuesessie dankzij de stappen hieronder.
De heerlijke Al Forno aardappelen uit Italië: een side dish dat bij bijna elk BBQ-gerecht past en bovendien door iedereen wel gesmaakt wordt!