Hamburger van Texel lamsvlees met een salade van asperges
Ook een burger lover? Dan zal deze sappige lamsburger met een salade van asperges je zeker smaken. We kiezen voor Texellam, (h)eerlijk vlees van onze noorderburen.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Ook een burger lover? Dan zal deze sappige lamsburger met een salade van asperges je zeker smaken. We kiezen voor Texellam, (h)eerlijk vlees van onze noorderburen.
Met deze geroosterde bloemkool kan je alle kanten op, serveer hem als bijgerecht bij een stukje vis of vlees, of je kan hem ook zeker serveren als volwaardig vegetarisch gerecht.
Longhaas, hangersteak, kraai,... dit prachtige stukje vlees heeft tal van namen. Het ligt net boven de bavette en en onder de filet pure, het zit boordevol smaak is grof van structuur en botermals als het juist bereid wordt. We serveren het deze keer met bloemkoolwings.
Een heerlijk cannelloni op de bbq, das 100% genieten. We bereiden deze Italiaanse klassieker met puur rundsgehakt, venkel en groene asperges. Let's go!
Aan alle chocoladefans, dit recept wil ik jullie niet onthouden! Maak je klaar voor een ware traktatie: snickers op de BBQ.