Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Lamsbout low & slow met citroen, venkel, olijven en geroosterde aardappelen

Lamsbout low & slow met citroen, venkel, olijven en geroosterde aardappelen Italië, Matera, James Bond en vlees – voor een kok klinkt dat als muziek in de oren! Na mijn bezoek aan Matera, waar James Bond een spectaculaire actiescène opnam voor de film 'No Time to Die', voelde ik me geïnspireerd. Zijn bekende voorliefde voor vlees en die iconische cocktail, de Martini extra dry, brachten me op een idee. Dit vleesgerecht, gecombineerd met die martini, is de perfecte combinatie. En natuurlijk, zoals Bond het zou zeggen: 'Shaken, not stirred'.

Pasta met een saus van geroosterde aubergine en amandelen

Pasta met een saus van geroosterde aubergine en amandelen In de Italiaanse keuken draait het vaak om de puurheid en kwaliteit van ingrediënten. Bij dit gerecht komen die kwaliteiten prachtig naar voren. De rokerige smaak van de zacht gegrilde aubergine vermengt zich perfect met de zoetheid van rijpe tomaten. Voeg daarbij het verleidelijke aroma van licht geroosterde amandelen, en je hebt een smaakpalet dat je rechtstreeks naar het zonnige Italië transporteert. Het is een hemelse smaaksensatie, die de eenvoud en rijkdom wat je van de Italiaanse keuken mag verwachten

Risotto met octopus en Gamba's

Risotto met octopus en Gamba's Tijdens mijn reis door Italië bezocht ik Monopoli, een charmante kuststad gelegen aan de sprankelende wateren van de Adriatische zee in het zuiden van het land. De frisse zeelucht, de levendige haven en de lokale keuken inspireerden mij zeker. Als resultaat een heerlijk seafood risotto die de essentie van de stad en haar omgeving uitstraalt. . Elke hap is een uitnodiging om jezelf te verliezen in de smaken van de Adriatische zee, gecombineerd met de warmte en passie van de zonnige zuid-Italiaanse regio.

Focaccia van zuurdesem met verse vijgen, burrata en gedroogd rundvlees

Focaccia van zuurdesem met verse vijgen, burrata en gedroogd rundvlees Voor dit gerecht deed ik inspiratie op in het zuiden van Italië, tijdens mijn bezoek aan Irsina. De gastvrijheid daar was overweldigend. Hoewel ik er als vreemde aankwam, werd ik ontvangen alsof ik er al jaren een bekende was. Ik werd overspoeld met verse lokale producten, zowel als teken van welkom als van hun trots op de prachtige producten uit hun streek, verse vijgen, kazen en gedroogd vlees. Hier kunnen we zeker wel iets mee ;-)

Sushi Sandwich

Sushi Sandwich Ben je ook zo'n fan van sushi, maar zie je op tegen de lange en ingewikkelde bereidingswijze? Probeer dan deze sushi sandwich met warmgerookte zalm. Na het heerlijk roken en voorbereiden van alle ingrediënten kun je genieten van de authentieke sushi smaken zonder de complexe technieken.