Hamburger van Texel lamsvlees met een salade van asperges
Ook een burger lover? Dan zal deze sappige lamsburger met een salade van asperges je zeker smaken. We kiezen voor Texellam, (h)eerlijk vlees van onze noorderburen.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Ook een burger lover? Dan zal deze sappige lamsburger met een salade van asperges je zeker smaken. We kiezen voor Texellam, (h)eerlijk vlees van onze noorderburen.
Verwen jezelf en je gasten met deze klassieke zalmtartaar omgetoverd tot een eigentijdste topper. Zalm, olijfhout, gepocheerde eieren en een hollandaise saus, wat wil eenmens nog meer!
Met deze geroosterde bloemkool kan je alle kanten op, serveer hem als bijgerecht bij een stukje vis of vlees, of je kan hem ook zeker serveren als volwaardig vegetarisch gerecht.
Deze brisket balls zijn een heerlijke bereiding voor wanneer er brisket left overs zijn. Een sappige smakelijke bitterbal vol met BBQ-aroma. Serveer deze topper met onze home made ketchup of BBQ-saus en people will love you!!!
Een brisket is bijna altijd te veel vlees ;-). Maar dat is geen probleem: maak er de dag erna eens een heerlijke sandwich van als lunch. We gaan hier voor een super malse brioche op basis van zuurdesem, limoen mayonaise, gepekelde rode ui en tuinkers: rook, vet, zuur, zoet én kruidig. Wat wil je nog meer?!