Geroosterde aardappel als topping voor plaatpizza
Puur Italië op een pizza met deze heerlijke al forno aardappelen en ons Italiaans gebraad, verras je gasten en jezelf met deze pure smaken.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Puur Italië op een pizza met deze heerlijke al forno aardappelen en ons Italiaans gebraad, verras je gasten en jezelf met deze pure smaken.
Een plaatpizza maken & beleggen is een leuke familieactiviteit. Laat je creativiteit (en die van je kids) de vrije loop en geniet van een heerlijk eindresultaat. Deze pizza wordt volgens de directe methode gemaakt en kan worden bereid in je kamado BBQ of pizzaoven. Geniet ervan!
Verwen je kids (of jezelf) met een zoete pizza! Heb je binnenkort een verjaardagsfeestje gepland? Dan ga je hier zéker mee scoren. Een origineel recept om uit te proberen in je pizzaoven of BBQ.
Hmmm, pizza! Een heerlijke maaltijd maar vaak hebben we schrik voor het ‘ongezonde’ kantje van deze lekkernij. Onder het motto ‘wat je zelf doet, doe je beter’, heb ik een recept uitgeschreven om je pizzabodem en -topping zelf te maken. Zo leer je hoe het op een gezondere manier mogelijk is en kan je smullen zonder schuldgevoel ;)
Aaaah, pizza! Hét ideale gerecht voor een feest, of gewoon een gezellige avond. Maar hoe begin je er nu aan als je écht alles zelf wilt maken? Die vraag heb ik al een paar keer gekregen, dus bij deze geef ik graag mee hoe ik aan de slag ga. In dit recept focus ik vooral op de bodem via de directe methode. Dat wil zeggen dat alle ingrediënten in één keer worden gemengd. Hoe je hem achteraf belegt, kan je uiteraard zelf kiezen.