Een brisket is bijna altijd te veel vlees ;-). Maar dat is geen probleem: maak er de dag erna eens een heerlijke sandwich van als lunch. We gaan hier voor een super malse brioche op basis van zuurdesem, limoen mayonaise, gepekelde rode ui en tuinkers: rook, vet, zuur, zoet én kruidig. Wat wil je nog meer?!
Let's have some vikingfood! BEEFHAMMER: een heerlijke volledige rundschenkel die we enkele uren low & slow laten garen. Het neemt zeker wat tijd in beslag, maar het is wel uitpakken bij je familieleden of gasten.
Een brisket zoals het hoort: sappig, met een mooie rookring, bark en net genoeg bite. Let's go!
Met dit recept van St-louis cut spareribs 3-2-1 tover jij de beste ribben op tafel. Of het nu babyrack of st- louis cut ribben zijn, met kleine aanpassingen in de gaartijden kan je deze 3-2-1 methode perfect gebruiken voor jouw ribben. Wat is nu juist die 3-2-1 methode en welke ribben zien we vaak passeren? We leggen het allemaal uit in dit recept.
Aan alle chocoladefans, dit recept wil ik jullie niet onthouden! Maak je klaar voor een ware traktatie: snickers op de BBQ.