Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Pulled Pork

Pulled Pork Pulled pork is een goedkoop allemans gerecht wat heerlijk smaakt in elke seizoen. Het kan tussen een broodje, bij een stoofschotel, in een taco of als garnituur op nacho's, al dan niet met een heerlijke side dish zoals coleslaw of een salade naar keuze....

Je kan er echt alle kanten mee op. De lange bereidingstijd zal zorgen voor een heerlijk voldaan gevoel op het einde dus ik zou zeggen: 'begin er maar aan! ;-)'

Durham lende met gebrande puntpaprika gevuld met ratatouille en feta

Durham lende met gebrande puntpaprika gevuld met ratatouille en feta De Durham is een rund dat ontstond in Noordoost-Engeland in de 18e eeuw. Het was oorspronkelijk een dubbeldoelras, hier gaan we dus graag mee aan de slag.

Wij gaan het graag iets korter bij huis zoeken dus deze durham runderen worden dan ook gekweekt in Vlaanderen en hebben hier lange tijd kunnen grazen in natuurgebieden.

De donkerrode kleur en het gele vet bewijzen dat deze koe op ouderdom is en zo zijn we zeker van een mooie smaak en structuur!

Steak tartaar met gerookte eidooier

Steak tartaar met gerookte eidooier Steak tartaar een heerlijke klassieker voor de echte carnivoren. Je geeft op 5 min. een heerlijk rook/bbq aroma aan je gerecht zonder dat je vb. het vlees langere tijd koud moet laten roken. 

Slow Cooked Picanha

Slow Cooked Picanha Picanha een van mijn lievelingstukken op de bbq. De picanha of staartstuk is een driehoekvormige deel aan het uiteinde van de platte bil en weegt rond de 1,5kg. Een rund heeft twee staartstukken, deze zitten aan weerskanten van de staart. Picanha vindt zijn oorsprong in Brazilië waar het ook dadelijk het kostbaarste stukje vlees is, maar je komt het ook vaak tegen in Portugal of Amerika waar het stuk al dan niet met vet bereid wordt.