Italiaans varkensgebraad
Heerlijk genieten tijdens de koudere dagen met dit heerlijke Italiaans varkensgebraad! Een gerecht dat altijd past: zowel voor een gewone doordeweekse dag als voor een speciale feestdag.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Heerlijk genieten tijdens de koudere dagen met dit heerlijke Italiaans varkensgebraad! Een gerecht dat altijd past: zowel voor een gewone doordeweekse dag als voor een speciale feestdag.
Puur Italië op een pizza met deze heerlijke al forno aardappelen en ons Italiaans gebraad, verras je gasten en jezelf met deze pure smaken.
Na onze jaarlijks stop in Zwitserland op weg naar Italië, leek het me wel eens leuk een echte klassieker van de bergen op de bbq te bereiden. Een heerlijke malse schnitzel met kruidensalade als kwinkslag naar de alpenbloemen valleien en de heerlijke kruiden in onze panko zullen je doen denken aan de ricolasnoepjes ;-) . Deze dagelijkse kost is heerlijk en gemakkelijk te bereiden. Een verrassing voor iedereen.
Ben jij een fan van spare ribs? Dan moet je zeker deze variant eens proberen. Rib fingers is spareribvlees zonder de beentjes, maar mét de heerlijke smaak! Voeg daar een zelfgemaakte dipsaus en gepekelde groentjes aan toe en ik beloof je: dit recept is ‚finger licking good‘!
Bij onze ribben kiezen wij voor een soort 3-2-1 methode waarbij we eerst 3 uur roken, dan 2 uur garen en tot slot 1 uur het vlees laten rusten met 2 verschillende afwerkmogelijkheden.