Zalmtartaar gerookt op olijfhout
Verwen jezelf en je gasten met deze klassieke zalmtartaar omgetoverd tot een eigentijdste topper. Zalm, olijfhout, gepocheerde eieren en een hollandaise saus, wat wil eenmens nog meer!
Je winkelwagen is momenteel leeg
Verwen jezelf en je gasten met deze klassieke zalmtartaar omgetoverd tot een eigentijdste topper. Zalm, olijfhout, gepocheerde eieren en een hollandaise saus, wat wil eenmens nog meer!
De smaak van skrei is gewoonweg geweldig! Voeg daar wat scheldpdieren, grijze garnalen en een sausje aan toe & je hebt een topgerecht. Bovendien oogt dit fantastisch. Je gast, of gasten, zullen gegarandeerd onder de indruk zijn.
In dit recept gebruik ik gebrande prei als extra toevoeging, lekker lokaal! Lees hieronder hoe je aan de slag gaat.
De Middellandse zee op je bord: we gaan deze keer aan de slag met octopustentakels. Vaak een taai boeltje, maar met deze bereiding een botermalse versie. Laat het smaken!
Ga voor gezonde vetten met deze zalm op de BBQ! Met onze technieken om de zalm te roken, geven we een extra toets aan dit veelzijdige stukje vis.
Ook benieuwd naar hoe we een mooi rookaroma krijgen in onze mousselinesaus? Leer er alles over in dit recept waar we de heerlijke saus combineren met heilbot en asperges.