Gegrilde bavette
Dit recept is er eentje voor de echte BBQ-liefhebbers: een heerlijk stukje vlees met verschillende bereidingen van tomaat! Strop je mouwen maar op en geniet van het resultaat.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Dit recept is er eentje voor de echte BBQ-liefhebbers: een heerlijk stukje vlees met verschillende bereidingen van tomaat! Strop je mouwen maar op en geniet van het resultaat.
Waar doet de combinatie van tomatensap en wodka je aan denken? Bloody Mary natuurlijk! Ontdek in dit recept hoe je het kan combineren met mosselen op de BBQ.
Ben je fan van Moink Balls, maar heb je liever een hoofdgerecht in plaats van aperitiefhapjes? Smoink Burgers brengen je de het beste van beide werelden. Ontdek hieronder hoe je aan de slag gaat!
Dit gerecht is ontstaan uit de liefde voor de TexMex keuken. Na enkele roadtrips langs de westkust van de Verendigde Staten is de'smaak' mij altijd bijgebleven ... Jammer genoeg vind ik dat deze keuken nog te weinig gekend en bemind is in België. Ik hoop dat daar snel eens verandering in komt! Te beginnen met dit recept ;-).
Met deze hangover pulled beef kan je elk feestje aan! Of de dag erna... ;-)
In dit recept maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden van je kamado: we gaan roken, slowcooken en direct grillen! En het leuke is dat je alle kanten op kan met deze pulled beef: maak er een burger van, gebruik het als topping van je nacho's of maak er taco's van. In onderstaand recept gaan we voor taco's met een frisse lentesalade van asperges, erwten, munt, yoghurt en citroen. Serveer dit met een tequila boem boem en je bent vertrokken ;-)