Pimped Quesadillas
Zomerse dagen vragen zomerse recepten! Deze quesadillas passen perfect in dat plaatje. Je kan ze eten als een hoofdgerecht of als een pittige snack.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Zomerse dagen vragen zomerse recepten! Deze quesadillas passen perfect in dat plaatje. Je kan ze eten als een hoofdgerecht of als een pittige snack.
Op zoek naar een origineel recept voor je BBQ? Probeer dit gerookt mergpijpje met een tartaar van rund. De koude tartaar en de rijke smaak van het warme merg vormen een hemelse combinatie, geniet ervan!
Ben jij een fan van spare ribs? Dan moet je zeker deze variant eens proberen. Rib fingers is spareribvlees zonder de beentjes, maar mét de heerlijke smaak! Voeg daar een zelfgemaakte dipsaus en gepekelde groentjes aan toe en ik beloof je: dit recept is ‚finger licking good‘!
Bij onze ribben kiezen wij voor een soort 3-2-1 methode waarbij we eerst 3 uur roken, dan 2 uur garen en tot slot 1 uur het vlees laten rusten met 2 verschillende afwerkmogelijkheden.
Wat krijg je als je de warme smaken uit de Marokkaanse keuken mengt met onze lokale lekkernijen? Een heerlijke tajine! Het malse vlees van de kip komt perfect tot zijn recht in dit stoofpotje en de BBQ geeft een extra twist aan het geheel. Probeer het zelf uit dankzij het recept hieronder.