Hmmm, pizza! Een heerlijke maaltijd maar vaak hebben we schrik voor het ‘ongezonde’ kantje van deze lekkernij. Onder het motto ‘wat je zelf doet, doe je beter’, heb ik een recept uitgeschreven om je pizzabodem en -topping zelf te maken. Zo leer je hoe het op een gezondere manier mogelijk is en kan je smullen zonder schuldgevoel ;)
Dit recept is er eentje voor de echte BBQ-liefhebbers: een heerlijk stukje vlees met verschillende bereidingen van tomaat! Strop je mouwen maar op en geniet van het resultaat.
Waar doet de combinatie van tomatensap en wodka je aan denken? Bloody Mary natuurlijk! Ontdek in dit recept hoe je het kan combineren met mosselen op de BBQ.
Staan er regenachtige dagen voor de deur? Verwen jezelf dan met deze gerookte eend en midden oosterse soep. De Midden-Oosterse invloeden warmen je zo weer op! Ervaar de unieke smaken die deze keuken te bieden heeft dankzij onderstaand recept.
Pane casereccio is een gevuld, opgerold Italiaans brood. Lekker als lunch of als aperitiefhapje.
Het leuke hieraan is dat je je fantasie de vrije loop kan laten gaan met de ingrediënten van de vulling. En niet onbelangrijk: heel simpel om te maken in je kamado BBQ!