Dit gerecht is ontstaan uit de liefde voor de TexMex keuken. Na enkele roadtrips langs de westkust van de Verendigde Staten is de'smaak' mij altijd bijgebleven ... Jammer genoeg vind ik dat deze keuken nog te weinig gekend en bemind is in België. Ik hoop dat daar snel eens verandering in komt! Te beginnen met dit recept ;-).
Met deze hangover pulled beef kan je elk feestje aan! Of de dag erna... ;-)
In dit recept maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden van je kamado: we gaan roken, slowcooken en direct grillen! En het leuke is dat je alle kanten op kan met deze pulled beef: maak er een burger van, gebruik het als topping van je nacho's of maak er taco's van. In onderstaand recept gaan we voor taco's met een frisse lentesalade van asperges, erwten, munt, yoghurt en citroen. Serveer dit met een tequila boem boem en je bent vertrokken ;-)
Reverse sear kalfslende is een absolute BBQ-topper. Dankzij dit recept pronk jij straks aan tafel met een heerlijk stukje vlees. Volg dit recept voor de perfecte garing en presentatie!
Met empanadas als partysnack kan je fiesta niet meer stuk! Maar wat als we het nog feestelijker kunnen maken met wat Argentijnse chimichurri? In onderstaand recept ontdek je een typisch Zuid-Amerikaans gerecht. Que aproveche!
Hoevekip met morieljes: de voorjaarschampignon boordevol smaak en uit eigen streek. Het seizoen duurt maar even (maart tot mei) dus grijp je kans om te genieten van deze smaakbom van eigen bodem. We combineren het hier met hoevekip, erwten en munt.