Met deze geroosterde bloemkool kan je alle kanten op, serveer hem als bijgerecht bij een stukje vis of vlees, of je kan hem ook zeker serveren als volwaardig vegetarisch gerecht.
Longhaas, hangersteak, kraai,... dit prachtige stukje vlees heeft tal van namen. Het ligt net boven de bavette en en onder de filet pure, het zit boordevol smaak is grof van structuur en botermals als het juist bereid wordt. We serveren het deze keer met bloemkoolwings.
Een heerlijk cannelloni op de bbq, das 100% genieten. We bereiden deze Italiaanse klassieker met puur rundsgehakt, venkel en groene asperges. Let's go!
Deze brisket balls zijn een heerlijke bereiding voor wanneer er brisket left overs zijn. Een sappige smakelijke bitterbal vol met BBQ-aroma. Serveer deze topper met onze home made ketchup of BBQ-saus en people will love you!!!
Een brisket is bijna altijd te veel vlees ;-). Maar dat is geen probleem: maak er de dag erna eens een heerlijke sandwich van als lunch. We gaan hier voor een super malse brioche op basis van zuurdesem, limoen mayonaise, gepekelde rode ui en tuinkers: rook, vet, zuur, zoet én kruidig. Wat wil je nog meer?!