Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Beef Hammer

Beef Hammer Let's have some vikingfood! BEEFHAMMER: een heerlijke volledige rundschenkel die we enkele uren low & slow laten garen. Het neemt zeker wat tijd in beslag, maar het is wel uitpakken bij je familieleden of gasten.

St-Louis cut spareribs volgens 3-2-1 methode

St-Louis cut spareribs volgens 3-2-1 methode Met dit recept van St-louis cut spareribs 3-2-1 tover jij de beste ribben op tafel. Of het nu babyrack of st- louis cut ribben zijn, met kleine aanpassingen in de gaartijden kan je deze 3-2-1 methode perfect gebruiken voor jouw ribben. Wat is nu juist die 3-2-1 methode en welke ribben zien we vaak passeren? We leggen het allemaal uit in dit recept.

Rollade van rund

Rollade van rund Een sappig stukje vlees op de BBQ, klinkt goed toch? Probeer dan zeker eens deze rollade. Een rollade is een opgerold stukje vlees dat samengehouden wordt d.m.v. kooktouw. Het ziet er meteen feestelijk uit! In dit recept geven we er nog een extra touch aan dankzij de pesto.

Skrei met gebrande prei, schelpdieren en garnalen

Skrei met gebrande prei, schelpdieren en garnalen De smaak van skrei is gewoonweg geweldig! Voeg daar wat scheldpdieren, grijze garnalen en een sausje aan toe & je hebt een topgerecht. Bovendien oogt dit fantastisch. Je gast, of gasten, zullen gegarandeerd onder de indruk zijn.
In dit recept gebruik ik gebrande prei als extra toevoeging, lekker lokaal! Lees hieronder hoe je aan de slag gaat.